Rebec vára

Ajánlólevél a Virtuális Dugóhúzó Múzeum részére

Tisztelt Virtuális Dugóhúzó Múzeum!

Rendszeres látogatója vagyok az Önök egyedülálló múzeumának, ám sajnálattal tapasztalom, hogy a felbecsülhetetlen értékű virtuális dugóhúzók milyen méltatlan körülmények között kerülnek bemutatásra. Hogy ezt az áldatlan állapotot Önöknek minél előbb sikerüljön megszüntetni, a Symposion Társaság nevében egy nagylelkű és egyedül álló ajánlattal fordulok Önökhöz.

Társaságunk egy olyan virtuális ingatlan megvásárlását határozta el, ami az Önök múzeumának méltó helyszíne lehetne. A dugóhúzó-kedvelők ősi fészkének számító Rebec Váráról a múlt század elején készült felbecsülhetetlen értékű grafika minden igényt kielégítő virtuális helyet nyújtana virtuális leleteik számára. Az immár romos vár fénykorában dugók millióit távolították el a hős harcosok a legváltozatosabb dugóhúzók alkalmazásával. Keresve sem találnánk méltóbb helyet a virtuális dugóhúzóknak, mint ez a vár.

A viszonylag épen maradt torony remek helyszínt biztosít a középkorban használatos két gallonos palackokhoz rendszeresített dugók kihúzására alkalmas dugóhúzók számára. Az udvari részen a taposó dugóhúzókat helyezhetik el. Ugyanitt kaphatnának helyet a lóhúzatású szerszámok, valamint az újkorban használt pneumatikus és motoros húzók. A jobb oldali részben helyezhetnénk el azokat a tárlókat, ahol a huszadik század minimalizálási törekvéseit tükröző úgynevezett japán húzókat tarthatnák. Ugyanitt kaphatnának helyet a CCS-ek (Computer Cork Screw).

Társaságunk nagyrabecsült tagjának, Stephanus Bartolitsnak, a világszerte ismert dugóhúzó-szakértőnek köszönhetően most egy ritka ajánlatot tehetek Önöknek: levelem kézbevételétől számított 30 napon belül jutassanak el a Társaság számlájára 40 ezer vürmöt, s potom áron virtuális Múzeumot létesíthetnek Rebec várában.

Kérem, hogy ne késlekedjenek a válasszal, mert tudomásomra jutott, hogy nagy ellenlábasaik, az Amerikai Kaleidoszkóp Szövetség és a Nemzetközi Levélnehezék Társaság is szemet vetettek a várra.

Mielőbbi válaszukat várja

Elisabeth de genere Arrabona