Elisabeth de genere Arrabona:

PR cikkek Balázs Béla Kékszakállú herceg várához

Lakatosok és zárszerelők lapja

 A mű betekintést enged különböző funkciójú ajtók zárjának nyitásához. Részletesen elemzi hét típus nyithatóságát illetve a nyitás után fellépő problémákról is képet kapunk. A mű ismerete elengedhetetlen a szakmailag igényes lakatos kollégák és kolléganők számára.

 ÖNTE: Önfejű Nők Turisztikai Egyesülete

 Szeretettel ajánljuk egyesületi társaink figyelmébe a művet. Szinte elengedhetetlen kalauz minden kíváncsi és önfejű túratársunk számára. Remek ismereteket nyújt vártúrákhoz. Sok jó tanácsot tartalmaz arra vonatkozóan, ha egy zord várban tett a túra kezdeti csalódással töltene el bennünket. Segít leküzdeni a megrögzött családi kötöttségeket, amiket egy zsarnok báty vagy egy aggódó apa képes elültetni a vártúrákra vállalkozók szívében.

 Modern hűtéstechnika

 A mai épületek többsége a modern klímatechnikai berendezések felszerelésére alkalmas módon épül meg. Igazi kihívás a szakemberek számára egy ódon, netán középkori vár felszerelése igényes és a kornak megfelelő hűtési rendszerrel. Ez a könyv széles tárházát adja a környezetbarát sőt a legtrendibb pszichoszomatikus hűtési technikáknak. Megismerkedhetünk többek között a könnyel, jeges sóhajokkal, borzongással történő hő elvonási módozatokkal.

 Virágbarát – Hobbi kertészek magazinja

 Hiánypótló könyvet ajánlunk olvasóink figyelmébe. Lapunk riporternői már több napszakban is ellátogattak a híres Bluebeard várba, hogy a méltán neves kertészetéről tudósítsanak, ám technikai okokból eddig nem tudtuk közölni tudósításaikat. Most, hogy utolsó riporternőnk éjszakai látogatása is megtörtént egy kötetben adjuk ki a vár kertészeti szakkönyvét. A Blood Sweat and Tears kiadó jóvoltából napszakokra lebontva ismerkedhetnek meg a kertápolással kapcsolatos legfontosabb teendőkkel.