2012. FEBRUÁR hó 20.
IX. évfolyam 4. szám

Ingyenes kiadvány
1894 Ft

 

Keláti 7 nap

Ki az igazi Ördögh Elvira?

Vajon a KELÁTI HÉT NAP vagy a Keláti 7 nap kábszerkesztője tekinthető az „igazi”
Ördögh Elvirának? Esetleg Eördögh Elvírának? Esetleg egy és ugyanazon személy bűntudathasadásos állapotban létrehozott újságszakadásáról van szó?
Döntse el a tisztelt Olvasó!

                             Tiltakozunk a kalózlapjárás miatt!

Ez elmúlt hónapban megjelent Keláti 7 Nap egy kalózkiadványa kapott szárnyra.
Eddig csak egy példányt sikerült lelepleznünk, de azt azonnal jelentettük a jogvédőnőnknek,
aki már megtette a szükséges intézkedéseket. Kérjük hűséges olvasóköreinket, hogy ha álkeláti 7 napot találnak a postaládájukban, azonnal hívják szpemmentesítő szolgálatot.
Semmiképpen ne nyissák ki a borítékot, a benne levő szennylapot ne olvassák el!
Vigyázat szemen át terjed, súlyos fertőzést okozva!
Tisztelettel: Ördögh Elvíra - felelős szerkesztő

Biliárdasztaltáncoltás - Aranydákó

Szemgolyószóróval választották ki a szombati biliárdasztaltáncoltatás résztvevőit, miután a vártnál nagyobb tömegnyomor jelentkezett a Vizesnyolcas Egyesület által meghirdetett rendezvényre. A  versenyt sasszembekötősdi előzi meg. A győztes jutalma az aranydákó.

Záptojáséj a hegyen - Hagyományőrszobákban készülnek fel a résztvevők

A hagyománynak megfelelően Panrac hó utolsó napjáról Rebec hó első napjára virradó éjszaka rendezik meg a Záptojáséjt. Idén minusz második alkalommal miután az elmúlt két évben nem sikerült megfelelő záptojáshoz jutni. Ahogy a szervezők elmondták, a kínai piacvezetősín nem tartotta be a megállapodást, sejtésük szerint azért, mert a kínai vendéglők féltek, hogy a záptojáséjre szállított tojások miatt nem tudják készíteni a népszerű száznapostojásrántottát.

Az eseményre hivatalos a Keláti 7 Nap is, így reményeink szerint első kézből tudósítjuk majd olvasóinkat. Most még csak az edzéseken tudtunk részt venni, de azt leszögezhetjük, hogy a hangulat hajóorrfacsaró. Örömmel tudatjuk, hogy kolléganőnk többször is sikeresen seprűre kapott.  A seprűlovaglás elsajátítása kötelező, mert csak így juthat fel az esemény helyszínére.

 Hirdetés

Kölcsönzés

Elvesztettem szamárfülhallgatómat. A balesettanulmány mákszem-tornára menet következett be. Jutalomkönyvkiadó várható.

Új szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket!

A jövő hónaptól

- Őttexéníszeknek lámpalázmérőt,
- kezdő politikusoknak jellempróba-fülkét,
- anorexiás betegeknek piszkavastüdőt,
- kopasz kocsmatöltelékeknek törzsvendéghajat kölcsönzünk:

(KAtakurd KÖlcsönző KÁft)

 Yaszeli Mizo új regénye, a Bélsárarany

szokás szerint óriási vihart kavart. A könyv az újévi újdonságok között szerepelt. A katakurd irodalom e fenegyerekének bírálói ezúttal kurtán-furcsán intézték el az új művet - és ez lesz a hét jelmondata:

„Nem mind arany, ami fénylik - lehet, hogy csak bélsár!”

Mandarinnal a narancsbőrrák ellen

A Lóhalálgyár lelkes kollektívája mandarinrécemellből készült hatékony oltóanyagot ajánl, elsősorban azoknak, akiknél a narancsbőr elleni küzdelem narancsbőrrákot okozott. Orvos szakértőnk elmondta: az új szer csaknem veszélytelen, mindössze néhány esetben tapasztaltak hápogást a betegeknél. Ezek a tünetek leginkább a gyógyszer kiváltásakor voltak tapasztalhatóak és nem tekinthetők súlyosnak, már csak azért sem, mert hanghatásmechanizmussal nem jártak. Továbbá néhány, túlélőszóval meghatározható esetben mustármagömlést okozott a szer használata.

A betegség korrajzlapján feltüntethetőek azok a pontok, ahol a mandarinrécemellkivonat jól alkalmazható, ezek elsősorban a betegség kezdetiperiódusrendszerében találhatóak.

Párttagkönyvtárrészleg nyílt!

A prákriti könyvtár ismét a figyelem középpontjába került! Az elmúlt héten avatták fel a könyvtár legújabb részlegét, ahonnan párttagkönyveket lehet kölcsönözni.

- Hiánypótló szolgáltatás a miénk. - mondta büszkén a könyvtár vezetője.

- Az elmúlt években a gyakori pártváltásokat sokkal könnyebb megoldani, ha arra a néhány hónapra tőlünk kölcsönzik a tagkönyveket. Elmondása szerint a nagypártok kis sorszámú tagkönyveiért felárat kell fizetni, de így is jobban megéri, mintha például tízezres sorszámú könyvvel kéne szégyenkeznie a friss tagoknak. Az első hét után a siker teljes: még a vénlányregényeknél is gyorsabban forognak a párttagkönyvek.

Lehetséges, hogy Draggo Mitics egy galandféregjáraton távozott?
A svájci rendőrség újra nyomoz

Mint ismeretes, a botanikai tudományok doktora, a híres akadémikus immár négy esztendővel ezelőtt nyomtalanul eltűnt a genfi botanikai kert könyvtárából. A helyzet annál is zavarba ejtőbb volt, mivel maga a könyvtárépület is köddé vált. A nyomozás már évekkel ezelőtt megrekedt, hiába kutatott a svájci kantonok egyesített rendőrsége, bevonva az FBI-t, CIA-t, valamint a különböző terrorelhárító szervezeteket. A rejtélynek nemrégiben új fordulatot adott a japán űrkutató, Mr. Uj-Jambol Sop-tam, aki lehetségesnek tartja, hogy Draggo Mitics egy galand-féregjáraton költözhetett el. Ma még nem ismerjük igazán ezeket a kozmikus útvonalakat, de nem zárható ki, hogy a jeles botanikus az időnek és a térnek egy teljesen más pontján fog megjelenni.

Mr. Uj-Jambol azt állítja, hogy már az őskori hüllők is rendszeresen használták a galandféregjáratokat, ezért fordulhatott elő, hogy a híres Szunárav-legendában Szunárav és Giwdul, a két ősi sárkány oly váratlanul jelenhetett meg a levegőből, különleges fényjelenségek közepette.

A NASA óvatosságra int, azt állítván, hogy a galandféregjáratok létezése ma még nem bizonyított.

Vérzivatarfelhők

tornyosulnak a förmedvényi Odeon Színház vezető színésze, Lund Wood és régi-új felesége ismétlődő mézeshetei fölött, amit ismét Mordent várában kívántak volna eltölteni. A vár tatarozás miatt bezárt, így a héjanászutasok csupán egyetlen látványosságra számíthatnak Mordentben: a különc várúrnő gázrózsakertjére. „Így is elmegyünk!” - nyilatkozta a pár - „legfeljebb egy szelamlikban alszunk”.

Hírek:

Lakáskultúrmocsok kiállítás
és vásár

Fatörzskönyvelők tartottak tanácskozást a Zinbieli Fogadó Leibniz termében. A tanácskozásra azért került sor, mert páran meg-kérdőjelmondatolták, hogy a Főfatörzskönyvelő minden fatörzs-könyvelők legjobbika.

Csodaszertorna bemutatóval nyitották meg a lakáskultúrmocsok seregszemlét Pornóanyádiban. A kiállítás szenzációja a fluoreszkáló hiphopmester-gerenda. A közönség másik kedvence a svájcitehénlila vasmacskanyelv volt. Ebből több tucatot magukba akasztottak a látogatók.

Fogkoronatanút

állított a szájzárkirály, miután a frissen beültetett fogait lenyelte, ürítette, lehúzta, s csak ezután észlelte hiányukat.

 

Felelős szerkesztő: Ördögh Elvira
Lap szerkesztő: Uncsi Edgar
Képszerkesztő: Razzi Papa
Rovatszerkesztő: Göghös Gedeon
Főmunkatárs: Bóni Aranka
Grafika: Vaksy Jenő