2012. február 20.
IX. évfolyam 4. szám

Ingyenes kiadvány
1894 Ft

 

Keláti 7 nap

Tiltakozunk a kalózlapjárás miatt!

 Ez elmúlt hónapban megjelent Keláti 7 Nap egy kalózkiadványa kapott szárnyra.
Eddig csak egy példányt sikerült lelepleznünk, de azt azonnal jelentettük a jogvédőnőnknek,
aki már megtette a szükséges intézkedéseket. Kérjük hűséges olvasóköreinket, hogy ha
álkeláti 7 napot találnak a postaládájukban, azonnal hívják szpemmentesítő szolgálatot.
Semmiképpen ne nyissák ki a borítékot, a benne lévő szennylapot ne olvassák el!
Vigyázat szemen át terjed, súlyos fertőzést okozva!

Tisztelettel: Ördögh Elvíra – felelős szerkesztő

Biliárdasztaltáncoltás - Aranydákó

Szemgolyószóróval választották ki a szombati biliárdasztaltáncoltatás résztvevőit, miután a vártnál nagyobb tömegnyomor jelentkezett a Vizesnyolcas Egyesület által meghirdetett rendezvényre. A  versenyt sasszembekötősdi előzi meg. A győztes jutalma az aranydákó.

Záptojáséj a hegyen - Hagyományőrszobákban készülnek fel a résztvevők

A hagyománynak megfelelően Panrac hó utolsó napjáról Rebec hó első napjára virradó éjszaka rendezik meg a Záptojáséjt. Idén minusz második alkalommal miután az elmúlt két évben nem sikerült megfelelő záptojáshoz jutni. Ahogy a szervezők elmondták, a kínai piacvezetősín nem tartotta be a megállapodást, sejtésük szerint azért, mert a kínai vendéglők féltek, hogy a záptojáséjre szállított tojások miatt nem tudják készíteni a népszerű száznapostojásrántottát.

Az eseményre hivatalos a Keláti 7 Nap is, így reményeink szerint első kézből tudósítjuk majd olvasóinkat. Most még csak az edzéseken tudtunk részt venni, de azt leszögezhetjük, hogy a hangulat hajóorrfacsaró. Örömmel tudatjuk, hogy kolléganőnk többször is sikeresen seprűre kapott.  A seprűlovaglás elsajátítása kötelező, mert csak így juthat fel az esemény helyszínére.

Hírdetés

Elvesztettem szamárfülhallgatómat. A balesettanulmány mákszemtornára menet következett be. Jutalomkönyvkiadó várható.

Mandarinnal a narancsbőrrák ellen

A Lóhalálgyár lelkes kollektívája mandarinrécemellből készült hatékony oltóanyagot ajánl, elsősorban azoknak, akiknél a narancsbőr elleni küzdelem narancsbőrrákot okozott. Orvos szakértőnk elmondta: az új szer csaknem veszélytelen, mindössze néhány esetben tapasztaltak hápogást a betegeknél. Ezek  a tünetek leginkább a gyógyszer kiváltásakor voltak tapasztalhatóak és nem tekinthetők súlyosnak, már csak azért sem, mert hanghatásmechanizmussal nem jártak. Továbbá néhány, túlélőszóval meghatározható esetben mustármagömlést okozott a szer használata.

A betegség korrajzlapján feltüntethetőek azok a pontok, ahol a mandarinrécemellkivonat jól alkalmazható, ezek elsősorban a betegség kezdetiperiódusrendszerében találhatóak.

Párttagkönyvtárrészleg nyílt!

A prákriti  könyvtár ismét a figyelem középpontjába került! Az elmúlt héten avatták fel a könyvtár legújabb részlegét, ahonnan párttagkönyveket lehet kölcsönözni.

- Hiánypótló szolgáltatás a miénk. – mondta büszkén a könyvtár vezetője.

- Az elmúlt években a gyakori pártváltásokat sokkal könnyebb megoldani, ha arra a néhány hónapra tőlünk kölcsönzik a tagkönyveket. Elmondása szerint a nagypártok kis sorszámú tagkönyveiért felárat kell fizetni, de így is jobban megéri, mintha például  tízezres  sorszámú könyvvel kéne szégyenkeznie a friss tagoknak. Az első hét után a siker teljes: még a vénlányregényeknél is gyorsabban forognak a párttagkönyvek.

Lakáskultúrmocsok kiállítás és vásár

Csodaszertorna bemutatóval nyitották meg a lakáskultúrmocsok seregszemlét Pornóanyádiban. A kiállítás szenzációja a fluoreszkáló hiphopmestergerenda. A közönség másik kedvence a svájcitehénlila vasmacskanyelv volt. Ebből több tucatot magukba akasztottak a látogatók.

Hírek:

 

Fatörzskönyvelők tartottak tanács-kozást a Zinbieli Fogadó Leibniz termében. A tanácskozásra azért került sor, mert páran megkérdő-jelmondatolták  hogy a Főfatörzs-könyvelő minden fatörzskönyvelők legjobbika.

Fogkoronatanút állított a szájzár-király miután a frissen beültetett fogait lenyelte, ürítette, lehúzta, s csak ezután észlelte hiányukat.

Felelős szerkesztő: Ördögh Elvira
Lap szerkesztő: Uncsi Edgar
Képszerkesztő: Razzi Papa
Rovatszerkesztő: Göghös Gedeon
Főmunkatárs: Bóni Aranka
Grafika: Vaksy Jenő

  Előző szám
Partizán-oldal