Irodalmi apróhirdetések

Elisabeth de genere Arrabona:

Fogyatékkal élő, többszínű marha gyerek tejcsarnok közeli lakóhelyet keres.

Elisabeth de genere Arrabona:

Jó családból való, félárva fiatalember egy évre szóló angliai  ösztöndíját családi okokból átadja.

Stephanus Bartolits:

Leinformálható dobozhajtogatót éjjel-nappali munkára felveszek. Jelentkezés "Bebőrzött a budi" jeligére a helyi postahivatalba.

Stephanus Bartolits:

Vissza nem térő produkció! Hazánkban a kiváló illuzionista, aki akár egy taxisofőrt is gróffá tud változtatni. A produkcióhoz médiumok jelentkezését várjuk, jelentkezés "Einstein – épp most olvasom" jeligére a Norrison bankház Lydia termében.

Stephanus Bartolits:

Éjszakánként kissé hangos, szárnyas háziállat jutányos áron eladó. Megtekinthető a zöld házban vagy további információ kérhető "éjszakai nyugalom" jeligére.

Stephanus Bartolits:

Adóslevelek, váltók hamisítását olcsón vállalom, fizetség megegyezés szerint, de szibériai társasutazás kizárva. Megrendeléseket "városi farkasok kíméljenek" jeligére a kiadóba.

Stephanus Bartolits:

Vissza nem térő produkció! Hazánkban a bravúros céllövő, aki nyolcvan lépésről sem hibázik. Az attrakcióra jegyet vásárolhat a főtéren, a póznára tűzött kalap alatt. Írásban is megrendelhető "makk felső" jeligére.

Stephanus Bartolits:

Elvesztettem Parker márkájú töltőtollamat! A becsületes megtaláló "Bob Gulyás" jeligére adhatja le a kiadóban. Az éhező afrikaiak nevében előre is köszönöm.

Viola de genere Exiguum:

Intim Stefi:

Uralkodónk eddig általános irigységnek örvendett isteni szépségű felesége miatt... Most viszont a káröröm hullámai csapnak magasba körülötte. Az uralkodói kommüniké szerint a király felesége gyengélkedik, de egy lesifotós (paparazzo) leleplező fényképe nyomán kipattant a botrány: a királyné a család alkalmi fejedelmi vendégével titkon külföldre szökött, magára hagyva serdületlen leányát. Rossz  nyelvek szerint a palota legszebb kincseit nem felejtette otthon... Külpolitikai kommentátorunk szerint a király látogatásai Kréta szigetén és Ithakában a konfliktus katonai megoldását készítik elő.

 

Viola de genere Exiguum:

Állás:

  Férje tartós külföldi kiküldetése miatt gyermekét húsz éve egyedül nevelő anya szövőnői állást keres "csak nappali műszak" jeligére a hirdetőbe.

Viola de genere Exiguum:

Állás:

  Ezoterikus ismeretekkel is rendelkező jónevű író felkérésre idegenvezetői állást vállal a húsvéti vakáció idejére. Veszélyességi és mélység-pótlékot kérek! Megszorult kollégák vezetése féláron! Jelige: "Pokoli utazás"

Viola de genere Exiguum:

Csere-bere:

  Országomat egy lóért! (Richie)

Drog

Altató, füves cigi, kokain, heroin, lsd, partydrog diszkréten beszerezhető Bíberachnál Hitel nincs!

Viola de genere Exiguum:

Nyomozás:

Úgy érzi, jogosan bizalmatlan a környezetével szemben? Ki akarja nyomozni házastársa, szomszédai múltját, titkait? Ajánlom magánnyomozó-irodámat! Ügyfeleim számára a legmagasabb fokú diszkrécióról kezeskedem. (Javer)