Közreadja: Elisabeth de genere Arrabona

-blog

Omasus 23.

Találtam 1 tök jó blog-helyet! Mostantól rendszeresen beszámolok annak, akit érdekel arról, h mi történik velem. Most többet nem írok, mert teljesen belefáradtam a regisztrálásba.

Omasus 25.

Ma van a legnagyobb katakurd ünnep: Krispin születésnapja. Ebből az alkalomból ajándékozni szoktunk. Én 1 társasjátékot kaptam a fateromtól. Aszongya, h nem vagyok eléggé nemzeti. + nem is ismerem a katakurd történelmet rendesen. Itt az ideje, h qpálódjak!!! No hát ettől aztán rendesen fogok qpálódni, az 1x biztos. De amilyen szerencsétlen az öregem, jól átverték! A nagy nemzeti társasjátékához nem tartozott használati utasítás, vagy mi a nyavalya. Így azután most van 1 bazi nagy lapunk, + 1 csomó fölösleges ócska kártyánk.

Omasus 26.

Tnap írtam az új játékról, amihez nincs játéxabályunk. Nem olyan fából faragták az én öregemet, h hamar feladja! Ugyan fingja nincs az egészről, de ragaszkodott hozzá, h játszunk!! Hát röhejes volt. Vett 1 darab papírt, h majd ő kreál hozzá szabályokat, végül is 1szer a púpos haverja már +mutatta neki, han kell játszani, majd ő rekonstruálja a szabályokat. Körbe ültük az asztalt, szó se róla, a fater jól elvolt! Mi + 1 idő után neki láttunk posada tojás pókert játszani azokkal a posada tojásokkal, amit a társasjátékhoz adtak. Ez az 1etlen, ami az egészből használ6ó. Persze a fater 1 idő után teljesen felhúzta az agyát, h mi játszunk miközben ő kínlódik, h rendbe hozza a mi játékunkat. Bátortalanul +kérdeztem Tőle, h ugyan ki vette ezt a szart! Mire elkezdett kergetni az asztal körül és üt5te a fejemet a táblával, csak úgy porzott az ócska papír. Végül anyám felbontott 1 üveg mizodzsint, amit benyakalt az öreg és azóta alszik mint a bunda. Remélem most már nyugalmunk lesz a hülye játékától.

Omasus 27.

Nem sokáig tartott nyugalom. Tnap elmentünk kedvenc zenekarunk, az Agyagtruffdobógép koncertjére. Baró jól küldték a fiúk, de erről máskor! Teljesen feldobódva értünk haza, már azt hittük, h alszanak az ősök, de ez csak félig volt igaz, mert anyánk aludt, de a fater ott ült az éhezőben előtte a nyomorék társasjátéka, 1 csomó üres mizodzsines üveg, széttépett vagy gombóccá gyűrt papírok. Mind1iknek a tetején ott virított a cím: Katakurd várfoglaló. Még jó, h a címét tudja! :P No + még 1 fontos dologra emlékezett: 9-től 99 éves korig!!! Szerencsére a mizodzsin kellően eltompította az érzéxerveit, s így sikerült besettenkedni mög5te, nem vette észre, mi a pálya.

Omasus 28.

Kausztikus események történtek. Még mindig nem adta fel a faterom, h a béna játékától jön + a kedvem a katakurd történelemhez. Mi volt az első dolga ünnep után: elrohant a púpos haverjához és nagy patáliát csapott, h nincs szabály a játékához. De, mint hallom, pont az ellenkező 6ást érte el, mint amire számított: a púpos még felárat is ígért, ha visszahozza! Ettől + teljesen kiborult szegény öreg. Pedig eredetileg vissza is vitte, csak a kabátja alatt rejtegette, mert nem akarta, h a minden hájjal +kent haverja, ha észreveszi nála a játékot bemagyarázzon neki valami sületlenséget és azután + ne vegye vissza a hiányos ajándékot. Most itt ül a mizodzsinjeivel és gondolkozik erősen.

Omasus 30.

Félek, h a fater begolyózik. Ma már a pemmikán ugratásra sem ment el, pedig eddig ez még nem fordult elő vele, mióta az eszemet tudom. Minden szabadidejét arra fordítja, h szabályt gyártson a játékához. Az a gyanúm, h a munkahelyén is ezt csinálja! Hajaj nem lesz ennek jó vége! Ebből persze az is következik, h nem adta vissza ezt a tetű játékot a szaros barátjának. Arra jutott, h ha a ravasz fickó örömest visszavenné, akkor ennek nagyobb az értéke, mint eddig gondolta. Nem akarom, h az öreg teljesen zümi legyen, ezért leírom, h mi van a csomagban, hátha valaki ráismer!! Tehát van

1 térkép, ez 1ben a játéktábla,

számozott kártyák:

11 db 1-es; 11 db 2-es, 11 db 3-as; 11 db 4-es, 11 db 5-ös, 11 db 6-os, 11 db 7-es 11 db 8-as, 11 db 9-es, 11 db 10-es

11db korong valami faszkalap képével

21 db korong vártoronnyal.

Ja és a posada tojásokról teljesen +feledkeztem! Az 1etlen, ami használ6ó volt. Persze ez is múlt idő, mert valahova elgurultak! Csak + ne tudja a nagy játékos!!!

Omasus 31.

Az év utolsó napja!!! Nagy bulik!!! Az öregek itthon! Nem mennek sehova, nem jön senki. Társasjátékozni fognak!! A fater szerzett 1 másik hazafias játékot. Ez nem olyan yó xinte, mint a másik. Ilyet akárki vehet, nem poén. Tutkó, hogy halálra szekál majd vele engem is. Mind1, én m1ek bulizni. Yó buli ígérkezik, csajok, haverok.

Protán 1.

Halál!!! Álmossság! Alig találtam + a blogom. A többit majd hnap!

Protán 2.

Ma nagyon fel volt dobva az öreg szabályvadász! addig szuttyogatta az Internetet + skríbolt be mindenféle keresőszavakat, amíg a szintenzenesz.hu honlapon talált 1 kis társas havározó leírást, de letölteni már nem tudta. Remélem ez az, amit keres, mert ez már maga a halál! Ráadásul hnap tz. töriből. Piszkosul hidegen hagy, h meddig tartott az a tetű dugóháború!

Protán 4.

Még mindig nincs vége a társasjáték körüli bulinak. Alighanem ez már így marad, amig valaki végre nem szerez a faternak 1 leírást. Tnap azért nem is foglalkoztam a kedves blogommal, mert az egész estém rá ment a keresésre. Persze minden más érdekeset találtam, de társasjáték leírást nem. Viszont véletlenül rábukkantam néhány Jáchim Akcslobász versre. Tutkó, hogy katkurdból 5-ös leszek, ha ezeket bemutatom. Ami érdekes, az Adó c-nek 2 változatát is +találtam. Most melyik az igazi? Majd + kérdezem a kata tanárt, hátha tudja

Protán 5.

Szívás: a kata tanár se ismerte a másik változatot, azt mondta, hogy biztos valami paródia.

Ma 1ütt jöttünk haza Nefelinnel a suliból. Esküszöm, h lexebb lány, akit valaha is láttam. Igérte, hogy küld egy képet magáról.

A fater beleszeretett az új játékába, szerencsére a régivel nem foglalkozik. Kis nyugalom! Azért el kell ismernem volt, h valami haszna volt az ajándékának: katából szélesedtek az ismereteim.

Protán 7.

Szntem ma lesz életem lexebb napja! Katakurdisztán legjobb zenekarának, az Üvöltő Pemmikánnak a koncertje. Ott lesz mindenki aki számít. Mindenki püspöklilában pompázik! Én is felveszem a legújabb püspöklila polómat, kivixeltem a püspöklila bakancsomat és szereztem egy zsír püspöklila pöttyös nyakkendőt. Szval találkozunk a ÜP koncerten.

Protán 8.

Hü, nagy volt az ÜP buli. Már rég hallottam ilyen gyönyörű elnyújtott ordítást. A nép tombolt, mikor felzendült a Kijé ez a rohadt pemmikán c. nóta. Szégyen, de bőgtem, már az első taktusnál.

Protán 9.

Kezdődik +int. Az öregem azzal töltötte az estéjét, h +próbálta be cserkészni a púpos haverját. Az + köti a mottot a karóhoz, hogy nála ugyan nincs semmiféle játéxabály. De ha nem teccik neki, akkor adja vissza azt a nyomoronc játékot. Kifizeti akár a dupláját is érte. Hát ez tényleg zümi lesz. Bánatában beszlopált (már az öregem) 1 jópár korsó barna sert.

Protán 13.

Mostanában a 1re több Homoki Zinbieles üveg gyűlik otthon. Drukkoljatok, hogy +legyen végre az a nyomorék szabály, mert én is bezümizek. Hnap számtan doga. Aludni kéne. Mind1 még körülnézek, hátha!

Protán 16.

Fuhh rohadt nagy mákom volt az este. Az alvásnak annyi! Ma + csak szédelegtem reggel ezért a fater írt 1 igazolást, h beteg vagyok. Pedig nem is, csak +találtam neki azt a rohadék társasjátékát.

A Szintenzenesz.hu-n. Az igazság az, hogy az öreg szabályvadász 1x már +találta, de nem tudta letölteni. Nekem a szerencsém, no + a nagyobb tapasztalat segített.

Protán 17.

Nagy a boldogság a fater végre visszaülhet a 6ározatai mellé. Én + besuvasztottam vhova a hülye játékot és Neffinnel lógtunk a városban egész nap.